NMF Flevoland Samen voor een mooi en duurzaam Flevoland
Menu
Vacature Projectmedewerker Energie en Duurzaamheid

Vacature Projectmedewerker Energie en Duurzaamheid

We zijn op zoek naar een nieuwe collega:

Projectmedewerker Energie en Duurzaamheid (32 uur p/w)

“die samen successen wil behalen, en werk wil maken van een energieneutraal en circulair Flevoland”

Natuur en Milieufederatie Flevoland is een onafhankelijke Flevolandse belangenorganisatie die zich inzet voor natuur, milieu en duurzaamheid in de provincie samen met haar 50 aangesloten lidorganisaties. We doen dit als een professionele organisatie die geworteld is in de Flevolandse samenleving. Daarbij zijn we betrouwbaar, deskundig en inspirerend. Samen voor een mooi en duurzaam Flevoland, luidt ons motto.

Wat ga je doen?
Je maakt deel uit van het team van Energieloket Flevoland. Je geeft eerstelijns advies aan huiseigenaren over energiebesparende aanpassingen aan hun woning, en over kansen voor het (zelf) opwekken van duurzame energie. Je ontwikkelt wijkgerichte aanpakken in diverse gemeenten, waaronder informatiebijeenkomsten voor woningeigenaren. Je herkent kansen voor verdere ontwikkeling van diensten en producten voor het  Energieloket Flevoland en werkt deze samen met het team uit. Je helpt mee met de organisatie van innovatietafels circulaire economie.

Wie zoeken wij?
Een collega met kennis en ervaring op het vlak van energie en duurzaamheid. Je bent bekend met begrippen als energielabelsprong, Nul-op-de-Meter en energieneutrale woningen, trias energetica, circulaire economie en MVO. Je bent pro-actief, klantgericht, nauwkeurig en  je wilt je graag verder ontwikkelen. Je bent bereid om de handen uit de mouwen te steken en soms ook ’s avonds of in het weekeinde te werken. Je hebt een relevante opleiding op minimaal HBO-niveau en hebt affiniteit met Flevoland.

Wat bieden wij?
Een uitdagende baan in een kleine dynamische organisatie. Resultaatgericht werken met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Inschaling salaris 6  in de CAO-Welzijn, afhankelijk van opleiding en ervaring, met een maximum bruto-voltijdssalaris van € 2.909,-,- per maand (op basis van een 36-urige werkweek). De aanstelling is voor 12 maanden, met mogelijk een verlenging bij gebleken geschiktheid.

Interesse?
Voor nadere informatie over de functie kunt u contact opnemen met Vera Dam (directeur 0320-253505). Reageren kan voor 30 augustus 2017 via: v.dam@nmfflevoland.nl of  Botter 11-47, 8232 JS  Lelystad.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 5 en donderdag 7 september.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inschrijven
Volg ons via social media
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF