NMF Flevoland Samen voor een mooi en duurzaam Flevoland
Menu
Ontdek de lente met MooiFlevoland.nl

Ontdek de lente met MooiFlevoland.nl

Vanaf 21 maart begint de lente. MooiFlevoland.nl organiseert samen met partners een lente-ontdekkingstocht door Flevoland om de prachtige, ontluikende natuur in de spotlights te zetten. Iedere dag wordt er een gebied uitgelicht in Flevoland. Op MooiFlevoland.nl vindt u aantrekkelijke activiteiten om de lente mee in te luiden.

Oproep! Deel uw lente-foto
De groene organisaties van Flevoland (Natuurmonumenten, IVN, Staatsbosbeheer, Landschapsbeheer Flevoland, Flevolandschap en Natuur- en Milieufederatie Flevoland) roepen u op om uw mooiste lente foto te delen. Stuur een foto in die het lentegevoel in Flevoland het beste weergeeft voor 10 juni via info@nmfflevoland.nl, bij voorkeur met een vermelding van uw Instagram-account. De winnaar ontvangt een MooiFlevoland lente-pakket.

Ontdek MooiFlevoland.nl, natuurlijk doen!
In samenwerking met diverse organisaties heeft Natuur- en Milieufederatie Flevoland┬á de portal MooiFlevoland.nl opgezet. Op deze portal is het aanbod aan leuke groene uitjes en natuurgebieden van diverse aanbieders/ beheerders (met o.a. een uitleg over het gebied en fiets en wandelroutes) inzichtelijk gemaakt. Ook is er een speciale kids pagina met onder meer spreekbeurten en knutsel idee├źn.

www.mooiflevoland.nl
Ook te volgen op Instagram, Facebook en Twitter @mooiflevoland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inschrijven
Volg ons via social media
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF