10 Winnaars Energiequiz Flevoland in zonnetje gezet

7 december 2015

Tien winnaars van de Energiequiz Flevoland ontvangen uit handen van directeur Vera Dam van Natuur- en Milieufederatie Flevoland een waardecheque ter waarde van € 250,- voor een Energie MakeOver. De winnaars komen uit heel Flevoland: Almere, Lelystad, Dronten, Zeewolde, Noordoostpolder en Urk.

De tien winnaars van de Energiequiz zijn: De heer Baan, de heer Wouda en mevrouw Steen uit Almere, de heer Groot uit Dronten, Mevrouw Den Dunnen en de heer Van Beek uit Lelystad, Familie Schulten en mevrouw Baartse uit de Noordoostpolder, Mevrouw Molenaar uit Urk en mevrouw Bennink uit Zeewolde.

Prijs Energie MakeOver
Alle winnaars krijgen een op maat energieadvies voor de eigen woning, inclusief thermografische scans. De eigenaren krijgen zo goed zicht op waar energiewinst te behalen is en welke investering dat vergt. De Energiequiz Flevoland is een onderdeel van de campagne “Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag. Energieloket Flevoland helpt.” Dit is een initiatief van Natuur- en Milieufederatie Flevoland waarin lokale bedrijven en gemeenten samenwerken aan het energiezuiniger maken van 500 woningen voor 2017. De campagne richt zich op bewoners en huiseigenaren.

Energieloket Flevoland
Het Energieloket Flevoland helpt u met het verbeteren  van uw woning en besparen op uw energierekening. Het energieloket heeft elke dinsdag- en woensdagmiddag gratis spreekuur in de winkel DuurzaaminLelystad (Stadhuisplein 51). Ook is het op woensdag te vinden in het gemeentehuis van Almere. Het Energieloket Flevoland is telefonisch bereikbaar via tel. 0320-253505 of via de e-mail energieloket@nmfflevoland.nl. Het Energieloket Flevoland is een dienst van Natuur- en Milieufederatie Flevoland.