1e winnaar Energiequiz Flevoland

10 december 2015

Mevrouw Molenaar uit Urk is de 1e winnaar die we in het zonnetje zetten. Zij heeft een Energiescan van haar huis gewonnen en vertelt haar verhaal via de NMFF.

Mw Molenaar - Urk klein“Ik ben druk bezig met duurzaamheid. Ik heb dakisolatie aan laten brengen en de ramen boven zijn recentelijk voorzien van dubbelglas. Ik wil nu de ramen beneden doen. De energiescan wil ik graag gebruiken om te kijken waar in mijn huis nu, na de gedeeltelijke verbouwing, de energie nog weglekt”.

Prijs Energie MakeOver
Alle winnaars krijgen een op maat energieadvies voor de eigen woning, inclusief thermografische scans. De eigenaren krijgen zo goed zicht op waar energiewinst te behalen is en welke investering dat vergt. De Energiequiz Flevoland is een onderdeel van de campagne “Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag. Energieloket Flevoland helpt.” Dit is een initiatief van Natuur- en Milieufederatie Flevoland waarin lokale bedrijven en gemeenten samenwerken aan het energiezuiniger maken van 500 woningen voor 2017. De campagne richt zich op bewoners en huiseigenaren.