20 juni: Opening spreekuur EEF in winkel Energieloket Dronten

7 juni 2019

Op 20 juni a.s. opent wethouder Ton van Amerongen (milieu- en duurzaamheid) om 14.00 uur het spreekuur van Energie Expertisecentrum Flevoland voor ondernemers in de winkel Energieloket Dronten. Dit spreekuur is een aanvulling op het al bestaande energieloket van de Natuur- en Milieufederatie Flevoland (NMFF) voor particulieren in de gemeente.

Met praktische kennis, capaciteit én financiële middelen ondersteunt Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) bedrijven en instellingen in de gemeente Dronten bij de ontwikkeling en realisatie van duurzame energie- en energiebesparingsprojecten om zo de energietransitie in de gemeente én de provincie te versnellen. Ondernemers in de gemeente kunnen met hun vragen terecht bij dit nieuwe spreekuur en de benodigde stappen ondernemen om tot realisatie van een duurzaam project over te gaan.

U bent van harte welkom op 20 juni aanwezig te zijn. U krijgt onder andere praktische handreikingen en concrete tips hoe u geld kunt verdienen aan energiebesparing en duurzame energie én hoe u daarbij op een gemakkelijke manier zonnepanelen op uw bedrijfsdak kunt realiseren. U heeft ook uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze experts.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@deonflevoland.nl.

Klik hier voor het programma.