22 februari – Energie Makeover in Creil

16 februari 2016

Energie Makeover van start in Creil

Gemeente Noordoostpolder en  Natuur- en Milieufederatie Flevoland starten een Energie Makeover in Creil. Twee consortia van lokale bedrijven gaan woningen tegen een voordelig aanbod flink energiezuiniger maken. Dit na de eerste succesvolle Energie Makeover in Emmeloord-West. De aftrap vindt plaats tijdens een informatieavond op 22 februari om 19.30 uur in
‘t Poortershuys. Alle huiseigenaren zijn van harte welkom.

Voordelig aanbod tijdens de informatieavond

Op deze avond doen lokale bedrijven een voordelig aanbod om energie te besparen in de eigen woning. Dit zijn de bouwconsortia Duurzaam met Elkaar en Ritsema. Gemeente Noordoostpolder verwacht dat veel huiseigenaren in Creil meedoen. De woningeigenaar heeft er zelf namelijk geen werk van, de bedrijven regelen alles. Het te investeren bedrag hangt af van de wensen van de bewoner. De Energie Makeover levert tot 100% besparing op de energierekening. Het levert meer wooncomfort en een hogere woningwaarde. Daarmee is de investering goed belegd en snel terugverdiend.

Huiseigenaren Creil kunnen zich aanmelden

Meer informatie over de Energie Makeover en aanmelden voor deze informatieavond kan via de site www.energiemakeoverNOP.nl. Wie niet in Creil woont en ook geïnteresseerd is, kan zich tevens hier melden.
Of neem contact op met het Energieloket Flevoland van Natuur- en Milieufederatie Flevoland via (0320) 253505, of energieloket@nmfflevoland.nl.

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag. Energieloket Flevoland helpt!