24 feb: Themabijeenkomst Duurzaam Ondernemen

19 februari 2018

Groene ondernemers kijken niet alleen naar cijfers, maar ook naar gevolgen voor mens en milieu. Bent u benieuwd welke Lelystadse initiatieven bezig zijn met duurzaam ondernemen? Of wat u zelf kunt doen om verantwoord ondernemen te stimuleren?

Het aantal duurzame ondernemers in Flevoland neemt toe, maar volgens NMFF is het percentage nog wel te laag.  Hoe kunnen we duurzaam ondernemen versterken? Dat kan door te kiezen voor duurzame diensten en producten. Overheden hebben hierbij ook een rol. NMFF onderzocht met De Groene Zaak in hoeverre de provincie en de gemeente Almere al stappen hierin zetten bij duurzaam inkopen en aanbesteden. Tijdens deze informatiebijeenkomst hoort u meer daarover. Daarnaast kijken we ook naar ‘Fair trade’. Een aantal gemeente zijn al Fair-trade gemeente. Zou Lelystad de volgende gemeente kunnen worden?

Wilt u in gesprek gaan om invulling te geven aan dit thema? Kom zaterdag 24 februari van 13:00 – 15:00 uur naar de themabijeenkomst Duurzaam ondernemen in de Duurzaamheidswinkel Lelystad (Stadhuisplein 51). Aanmelden via s.raj@nmfflevoland.nl