28 sept – Werkbijeenkomst Bouwsector Dronten

19 september 2015

Werkbijeenkomst Energielabel Omhoog, Rekening Omlaag!

Graag nodigt Natuur- en Milieufederatie Flevoland u uit voor een speciale werkbijeenkomst op maandag 28 september 2015 van 12.00 tot 14.00 uur. Deze bijeenkomst organiseren we samen met de gemeente Dronten. De bijeenkomst zal plaatsvinden op de gemeentewerf in Dronten: De Reest 3.

Wij zijn op zoek naar koplopers in de bouwsector van de Dronten! Natuur- en Milieufederatie Flevoland werkt samen met de 6 gemeenten in Flevoland om bewoners te adviseren over energiebesparing en duurzame energieopwekking. Zo ook voor Dronten.

Ons energieloket, het Servicepunt Energie Lokaal Flevoland, krijgt steeds meer vragen van bewoners die energiezuinig willen renoveren. Graag bespreken wij met u hoe de bouw- en installatiesector in Dronten op deze vraag in kan spelen.

Eerder dit jaar zijn wij in de Noordoostpolder, op Urk en in Lelystad gestart met een aanpak gericht op stimuleren van vraag en aanbod bij energiezuinige renovaties. Deze aanpak werpt nu zijn vruchten af. Wij vertellen u daar graag meer over.

Wilt u deelnemen aan de werkbijeenkomst Energielabel Omhoog, Rekening Omlaag! Deelname is gratis, maar aanmelding verplicht om logistieke redenen. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen aan i.deurman@nmfflevoland.nl. Vermeld hierbij uw contactgegevens en het aantal personen dat bij de bijeenkomst aanwezig zal zijn.

Kent u anderen die geïnteresseerd kunnen zijn in deze bijeenkomst? Stuur deze uitnodiging gerust door binnen uw netwerk.

Natuur- en Milieufederatie Flevoland is een non-profitorganisatie die samen met anderen op zoek gaat naar kansen voor verduurzaming en belemmeringen wegneemt. Met de campagne Energielabel Omhoog, Rekening Omlaag! wil NMFF samen met gemeenten, het bedrijfsleven en inwoners van Flevoland, 500 woningen energiezuiniger maken (minimaal 1 labelsprong).