2e winnaar Energiequiz Flevoland

10 december 2015

De heer De Groot uit Dronten is de 2e winnaar die we in het zonnetje zetten. Hij heeft een Energiescan van zijn huis gewonnen en vertelt zijn verhaal via de NMFF.

Heer De Groot - Dronten klein“Ik heb twee huizen in Dronten waaronder mijn voormalige woonhuis wat afgelopen jaren onverkoopbaar bleek. Het is een 60-er jaren huis waar mijn dochter en schoonzoon nu in wonen. Hier valt nog wel wat te doen qua verduurzaming. We hebben dit huis al wel voorzien van dubbelglas en er is een wens voor meer isolatie en wooncomfort. Ons huidige woonhuis is jonger en heeft sinds kort zonnepanelen. Ik weet nog niet zeker voor welk huis ik de energiescan ga gebruiken”.

 

Prijs Energie MakeOver
Alle winnaars krijgen een op maat energieadvies voor de eigen woning, inclusief thermografische scans. De eigenaren krijgen zo goed zicht op waar energiewinst te behalen is en welke investering dat vergt. De Energiequiz Flevoland is een onderdeel van de campagne “Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag. Energieloket Flevoland helpt.” Dit is een initiatief van Natuur- en Milieufederatie Flevoland waarin lokale bedrijven en gemeenten samenwerken aan het energiezuiniger maken van 500 woningen voor 2017. De campagne richt zich op bewoners en huiseigenaren.