4 november – Extra inloopsessie Energie MakeOver Emmeloord-West

28 oktober 2015

Emmeloord

Vanwege het grote succes van de Energie MakeOver informatieavond volgt er een vrije inloopmiddag op woensdag 4 november. Belangstellenden kunnen dan tussen 16.00 en 18.00 uur terecht in het buurthuis Espelervaart. De beide bedrijven zijn dan aanwezig en vertellen alles over het aantrekkelijke aanbod van de Energie MakeOver.

De bedrijven Duurzaam met Elkaar en Ritsema gaan woningen in Emmeloord-West tegen een voordelig aanbod flink energiezuiniger maken. Met dit aanbod willen de bedrijven het voor inwoners voordelig en vooral gemakkelijk maken. Alle eigenhuisbezitters in Emmeloord-West zijn van harte welkom. De woningbezitter heeft er zelf geen werk van, de bedrijven regelen alles. Het te investeren bedrag hangt af van de wensen van de bewoner. Het energiezuiniger maken van de woning kan tot 100% besparing op de energierekening opleveren. Het levert meer wooncomfort en een hogere woningwaarde. Daarmee is de investering goed belegd en snel terugverdiend.

Op de informatieavond van 20 oktober jl. hebben beide bedrijven zich aan meer dan 100 bewoners gepresenteerd en hun aanbod toegelicht. Helaas was er niet voor iedereen plek en kon niet iedereen die avond aanwezig zijn. Daarom is er op woensdag 4 november opnieuw gelegenheid om met de bedrijven in contact te komen en meer te horen over hun geld- en energiebesparende aanbod.

Meer informatie
De Energie MakeOver Noordoostpolder start in Emmeloord-West. Alle woningbezitters daar kunnen meedoen. Meer informatie: www.energiemakeoverNOP.nl. Wie niet in de wijk woont en ook geïnteresseerd is, kan zich tevens hier melden. Of neem contact op met het Energieloket Flevoland via (0320) 253505 of energieloket@nmfflevoland.nl.

Energie MakeOver Noordoostpolder maakt deel uit van de campagne ‘Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag’ van het Energieloket Flevoland. Dit is een initiatief van Natuur- en Milieufederatie Flevoland waarin lokale bedrijven en gemeenten samenwerken aan het energiezuiniger maken van 500 woningen voor 2017. De campagne richt zich op bewoners en huiseigenaren.

Klik hier voor meer informatie over de Energie MakeOver NOP.