6e winnaar Energiequiz Flevoland

10 december 2015

Mevrouw Den Dunnen uit Lelystad is de 6e winnaar die we in het zonnetje zetten. Zij heeft een Energiescan van haar huis gewonnen en vertelt haar verhaal via de NMFF.

Mw Den Dunnen - Lelystad klein“Ik ben zeer blij met de energie scan, zodat ik kan werken aan nog minder energieverbruik, samen met het verkrijgen van het energie label voor mijn huis.

Ik ben naar mijn gevoel al heel verantwoord bezig, door een zeer laag elektriciteit, gas en water verbruik, door het scheiden van afval, door het kopen van 2e hands goederen i.p.v. nieuw. Ook heb ik zelf een volkstuin waar ik mijn groenten op verbouw voor eigen gebruik en wat ik teveel heb deel ik met anderen.”

Prijs Energie MakeOver
Alle winnaars krijgen een op maat energieadvies voor de eigen woning, inclusief thermografische scans. De eigenaren krijgen zo goed zicht op waar energiewinst te behalen is en welke investering dat vergt. De Energiequiz Flevoland is een onderdeel van de campagne “Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag. Energieloket Flevoland helpt.” Dit is een initiatief van Natuur- en Milieufederatie Flevoland waarin lokale bedrijven en gemeenten samenwerken aan het energiezuiniger maken van 500 woningen voor 2017. De campagne richt zich op bewoners en huiseigenaren.