Almeerse winnaars blij met Energie MakeOver voor toekomstige koopwoning

20 oktober 2015

De 11 jarige Manisha uit Almere won tijdens de Dag  van de Duurzaamheid de Energiequiz  voor scholieren van Energieloket Flevoland. Haar ouders zijn blij verrast. Ze gaan de prijs, een Energie MakeOver, gebruiken om hun toekomstige koopwoning in Almere energiezuiniger te maken.

Ook een Energie MakeOver winnen? Doe mee aan de Energiequiz! Alle Flevolanders kunnen tot eind november meedoen aan de Energiequiz Flevoland. Deelnemers maken kans op het winnen van een Energie MakeOver t.w.v. 250,- euro. De winnaars worden bekend gemaakt in december, voorafgaand aan de Klimaattop in Parijs. Bent u een koele kikker of een hete bliksem? U komt erachter als u meedoet met de quiz!

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag
De energiequiz is onderdeel van de campagne ‘Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag’ van het Energieloket Flevoland. Dit is een initiatief van Natuur- en Milieufederatie Flevoland waarin lokale bedrijven en gemeenten samenwerken aan het energiezuiniger maken van  500 woningen voor 2017. De campagne richt zich op bewoners en huiseigenaren.

Energieloket Flevoland
Het Energieloket Flevoland helpt u met het verbeteren  van uw woning en besparen op uw energierekening. Het energieloket heeft elke dinsdagmiddag gratis spreekuur in de winkel DuurzaaminLelystad (Stadhuisplein 51) en is telefonisch bereikbaar via tel. 0320-253505 of via de e-mail energieloket@nmfflevoland.nl. Het Energieloket Flevoland is een dienst van Natuur- en Milieufederatie Flevoland.

Doe mee met de quiz en win Energie MakeOver: www.nmfflevoland.nl of www.energieloketflevoland.nl