Bespaar in 2016 op uw energierekening

19 januari 2016

Waarschijnlijk heeft u net uw energierekening gekregen of krijgt u deze de komende weken. Ga de uitdaging aan en bespaar in 2016 op uw energierekening. Haal de Energie Bespaar Meetlat op bij het energiespreekuur van Energieloket Flevoland (een initiatief van Natuur en Milieufederatie Flevoland). Deze meetlat geeft u praktische tips om jaarlijks veel energie te besparen.

Hoe kunt u besparen?
De Energie Bespaar Meetlat geeft praktische tips over bijvoorbeeld zuinig koken, verlichting en het gebruik van apparaten. Het toont de jaarlijkse besparing bij het uitvoeren van deze tips. Ook wordt uitgelegd hoe met kleine of grote investeringen energie kan worden bespaard. Voorbeelden van grotere investeringen zijn spouwmuurisolatie en zonnepanelen. De Meetlat toont de kosten van deze maatregelen en de jaarlijkse besparing.

Energieloket Flevoland helpt!
Wilt u een gratis Energie Bespaar Meetlat ontvangen? Kom naar het spreekuur van het Energieloket Flevoland (dinsdag- en woensdag van 13.00-16.00 uur in de winkel DuurzaaminLelystad, Stadhuisplein 51 te Lelystad en op woensdag van 13.00-15.00 uur in de hal van het gemeentehuis Almere). Heeft u geen mogelijkheid om het energiespreekuur te bezoeken? Neem dan contact op met het Energieloket Flevoland via de e-mail: energieloket@nmfflevoland.nl of per telefoon: 0320-253505 en wij sturen u een digitale versie toe.

Het Energieloket Flevoland is een initiatief van Natuur- en Milieufederatie Flevoland, waarin lokale bedrijven en gemeenten samenwerken aan het energiezuiniger maken van 500 woningen voor 2017.