BIG JUMP Spring mee

10 juli 2013

U springt toch ook met ons mee tijdens de vierde editie van de ‘ Big Jump Flevoland’ op zondag 14 juli 2013 in het Weerwater bij Camping Waterhout te Almere om 15:00 uur?

Na afloop ontvangt iedere ‘springer’ een leuk cadeautje. Voor de kleine ‘springers’ zijn er voorafgaand aan de sprong spannende waterproefjes te doen (vanaf 14:00 uur). Om 15.00 uur springen tegelijk met u, honderden mensen in Nederland en duizenden in Europa in het water. Elk jaar doen meer landen en plaatsen mee.

Flevoland en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Schoon water is niet alleen van levensbelang voor de inwoners en de natuur van Flevoland, ook voor de Flevolandse waterrecreatie en watersport is het een absolute must. Om duidelijk te maken dat schoon water het waard is om zoveel inspanning voor te verrichten wordt de Flevolandse Big Jump georganiseerd door Natuur- en Milieufederatie Flevoland samen met Waterschap Zuiderzeeland, Sportvisserij MidWest Nederland, Stichting Sloeproeien Almere, Vogel- en Natuurwacht Zuid-Flevoland en DuurzaamAlmere.nl.

Wij nodigen u van harte uit om met ons mee te springen.

U kunt zich aanmelden via: info@nmfflevoland.nl onder vermelding van Big Jump. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ilse Deurman, tel. 0320 253505.

Daarnaast is er in Flevoland een 2e Big Jump: Omdat op Urk de zondagsrust wordt gerespecteerd wordt daar op zaterdag 13 juli om 15.00 uur in het kanaal Urkervaart gesprongen (bij Ingenieur de Wit brug). Deze Big Jump wordt georganiseerd door Stichting Buurtwerk.