NMF Flevoland Samen voor een mooi en duurzaam Flevoland
Menu
Bijeenkomst Plan Boom

Bijeenkomst Plan Boom

Afgelopen dinsdag 16 Juni hebben we de eerste boom opgezet over bomen tijdens de Achterbanbijeenkomst over Plan Boom. Het is helaas nog steeds niet mogelijk om in den lijve bij elkaar te komen, maar we raken allemaal steeds meer bekwaam in het digitaal overleggen.

Tijdens de bijeenkomst hebben Vera Dam en Irene Mouthaan kort verteld wat het doel is van Plan Boom en hoe we dat doel willen realiseren: 500.000 bomen planten in Flevoland met boeren, burgers en bestuurders! De avond ging van filosofische vraagstukken zoals ‘wat is een boom?’ en ‘tellen alle bomen mee?’ snel naar een praktische uitvoering: waar moeten al deze bomen komen?

Bomen voor bijen, bomen voor fietsers, bomen voor kinderen, bomen met bankjes, bomen voor vogels en ‘gewoon’ bomen in het bos: ze zijn allemaal ter sprake gekomen. Wij willen de deelnemers hartelijk bedanken voor hun enthousiasme en leuke ideeën en we kijken uit naar het vervolg! Heeft u nou ook een leuk idee voor een boom in uw tuin, de tuin van uw buren of ergens anders? Neem dan contact op met [email protected] !

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inschrijven
Volg ons via social media
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF