De 14 winnaars van de Energiequiz Flevoland zijn bekend!

16 maart 2016

Op 13 maart sloot de Energiequiz Flevoland. Uit de inzendingen zijn veertien winnaars getrokken. De winnaars van de Energiequiz Flevoland ontvangen uit handen van directeur Vera Dam van Natuur- en Milieufederatie Flevoland een waardecheque ter waarde van € 250,- voor een Energie MakeOver voor hun huis. De winnaars komen uit heel Flevoland: Almere, Lelystad, Dronten, Zeewolde, Noordoostpolder en Urk.

De veertien winnaars van de Energiequiz zijn:
De heer Rotgans, familie Van Sutphen, mevrouw Eijpe en de heer Wiewel uit Almere, familie Wuijts en de heer Van Driest uit Dronten, De heer Prins, de heer Rijksen en mevrouw De Jong uit Lelystad, De heer Russchen uit Bant, de heer Gijzen en familie Doornbos uit Emmeloord, familie Schenk uit Urk en mevrouw Mentink uit Zeewolde. Natuur- en Milieufederatie Flevoland feliciteert de winnaars met hun prijs.

Prijs Energie MakeOver
Alle winnaars krijgen een op maat energieadvies voor de eigen woning, inclusief thermografische scans. De eigenaren krijgen zo goed zicht op waar energiewinst te behalen is en welke investering dat vergt. De Energiequiz Flevoland is een onderdeel van de campagne “Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag. Energieloket Flevoland helpt.” Dit is een initiatief van Natuur- en Milieufederatie Flevoland waarin lokale bedrijven en gemeenten samenwerken aan het energiezuiniger maken van 500 woningen voor 2017. De campagne richt zich op bewoners en huiseigenaren.

Energieloket Flevoland
Het Energieloket Flevoland helpt u met het verbeteren van uw woning en besparen op uw energierekening. Het energieloket heeft elke dinsdag- en woensdagmiddag gratis spreekuur in de winkel DuurzaaminLelystad (Stadhuisplein 51). Ook is het op woensdagmiddag te vinden in het gemeentehuis van Almere. Het Energieloket Flevoland is telefonisch bereikbaar via tel. 0320-253505 of via de e-mail energieloket@nmfflevoland.nl. Het Energieloket Flevoland is een dienst van Natuur- en Milieufederatie Flevoland.