De kracht van water

4 juli 2017

Het water in Flevoland is schoon, lekker en makkelijk verkrijgbaar. Iets om trots op te zijn! De duurzaamheidsknooppunten staan in juli in het teken van ‘water besparen’.

Diverse bedrijven bieden hervulbare waterflessen aan, handig om de afvalberg te verkleinen en om de sensatie van puur water te beleven. Het ene initiatief richt zich op meer openbare tappunten in Flevoland, de ander op het promoten van kraanwater in restaurants of beperking van de afvalberg met wegwerpflesjes.

Bezoek de duurzaamheidscommunities DuurzaamAlmere.nl, DuurzaamUrk.nl, DuurzaaminNoordoostpolder.nl enDuurzaamLelystad.nl en ontdek welke duurzame initiatieven bij u in de buurt zijn.

Ga zelf aan de slag!
Flevoland heeft schoon (kraan)water. Het is belangrijk daar zuinig mee om te gaan en energieverspilling tegen te gaan. Ook voor uw waterrekening is besparen gunstig. Wist u dat u met een waterbespaarder tot wel 50% kunt besparen? Deel uw waterbespaartip via s.raj@nmfflevoland.nl en maak kans!

Energieloket Flevoland helpt!
Slimme keuzes maken of andere energie vragen? Mail, bel of kom langs bij het energiespreekuur. Zie voor informatie: www.energieloketflevoland.nl