NMF Flevoland Samen voor een mooi en duurzaam Flevoland
Menu
Drontense moskee ontvangt isolatieglas van Energieloket Flevoland

Drontense moskee ontvangt isolatieglas van Energieloket Flevoland

De moskee aan de Educalaan 4 in Dronten ontvangt isolatieglas van het Energieloket Flevoland. HR++ glas zorgt voor meer comfort, minder gasverbruik, minder condensatie en meer comfort. De moskee nam deel aan de lente-wedstrijd van het Energieloket Flevoland.  Meneer el Haroui van de moskee: ‘’De huidige beglazing van de moskee is lek en voldoet niet meer aan de gewenste isolatiewaarden. We zijn ontzettend blij met het winnen van deze prijs en kunnen nu een deel van de huidige beglazing gaan vervangen, Het andere deel financieren we zelf als moskee.’’ 

Doe mee met de Zomeractie: Geniet van de zon! Win zonnepanelen!
De zon is een oneindige bron van energie, ook voor in huis. Met zonnepanelen kunt u zelf elektriciteit opwekken en met een zonneboiler of zonnecollectoren kunt u de warmte van de zon opvangen voor warm water op verwarming. Deze zomer maakt u bovendien kans op gratis zonnepanelen. 

Energieloket Flevoland helpt!
Het Energieloket Flevoland  helpt woningeigenaren op weg met energiebesparing en het zelf opwekken van duurzame energie. Het Energieloket Flevoland beantwoordt al uw vragen met spreekuren op locatie in Almere, Lelystad, Dronten en De Noordoostpolder.

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag.
Energieloket Flevoland helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inschrijven
Volg ons via social media
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF