Duurzame communities in het teken van ‘Energiezuinig verbouwen’

23 februari 2016

Aan de slag met ‘Energiezuinig verbouwen’ 

De duurzaamheidscommunities in Almere, Lelystad, Noordoostpolder en Urk geven gratis tips en adviezen in maart

Win gratis EnergieMakeOver

Bent u inwoner van Flevoland? Dan maakt u kans op het winnen van een Energie MakeOver voor uw huis (t.w.v. 250,- euro)! Meedoen is heel eenvoudig: Ga naar www.nmfflevoland .nl en vul de Energiequiz in. Iedere deelnemer krijgt na deelname een gratis Energie Bespaar Meetlat toegezonden. Maar dat is niet het enige. Door mee te doen maakt u ook kans op 1 van de 10 gratis te winnen Energie MakeOvers voor uw woning, ter waarde van €250,-.

De Energiequiz is onderdeel van de campagne ‘Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag’ van het Energieloket Flevoland. Dit is een initiatief van Natuur- en Milieufederatie Flevoland waarin lokale bedrijven en gemeenten samenwerken aan het energiezuiniger maken van  500 woningen voor 2017. De campagne richt zich op bewoners en huiseigenaren.

Energieloket Flevoland
Het Energieloket Flevoland is gevestigd in de winkel DuurzaaminLelystad (Stadshuisplein 51, tegenover het stadhuis in Lelystad) en heeft hier op dinsdag en woensdagmiddag van 13.00 uur tot 16.00 uur energiespreekuur. Op woensdag heeft het Energieloket spreekuur van 12:00 tot 15:00 uur in de publiekshal van het Stadhuis in Almere. Het Energieloket helpt u met het verbeteren  van uw woning en besparen op uw energierekening. Naast het spreekuur is het Energieloket ook dagelijks telefonisch te bereikbaar via  0320-253505 of energieloket@nmfflevoland.nl.

Volg de duurzame communities voor meer tips

Almere:  @duurzaam036, www.facebook.com/DuurzaamAlmere
Noordoostpolder: @duurzaamNOP, www.facebook.com/duurzaaminnoordoostpolder,
Lelystad: @duurzaam0320, www.facebook.com/duurzaamin.lelystad,
Urk: @duurzaamUrk, www.facebook.com/Duurzaam-Urk-318162405010107