Energieneutraal en circulair gebieden ontwikkelen? Het kan!

30 augustus 2018

Flevoland is en blijft volop in ontwikkeling. Een voorbeeld is de bijzondere duurzame wijk Warande in Lelystad, Oosterwold in Almere, Oranjewijk op Urk en Emmelhage aan de rand van Emmeloord. Bekijk onze duurzaamheidscommunities voor meer tips.

Ontwikkeling van oernatuur: opening Marker Wadden
In september gaat de eerste haven van de Marker Wadden open voor publiek, daarmee is het eerste eiland af. Bezoekers kunnen vanaf september met een eigen boot er naar toe varen of deelnemen aan georganiseerde excursies.

Fiets u mee met het eerste Circulaire Ommetje?
Graag nodigt Natuur-en Milieufederatie Flevoland u uit het Ommetje Circulair Almere, Lelystad of Noordoostpolder te fietsen. Het Ommetje voert u langs aansprekende voorbeelden van energieneutrale en circulaire gebiedsontwikkeling. Klik hier voor een overzicht van tijden. 

 

Beleef Netl de Wildste tuin: Win kaartjes
In Noord Flevoland is de afgelopen jaren een nieuw recreatiegebied ontwikkeld: Netl de Wildste Tuin. Bij de ontwikkeling is gekeken naar kansen voor energieneutraal en circulair gebiedsontwikkeling. We bieden een leuke winactie aan om kennis te maken. Win 2 kaartjes voor de Pitch en Putt Golf. Laat voor 30 september weten dat u mee doet via info@nmfflevoland.nl onder vermelding van uw NAW gegevens.