Flevolandse winnaar Klimaatstraatfeest 2017 krijgt taart

1 juli 2017

Het is feest voor de bewoners van Nobelhorst (Albert Michelsonstraat) in Almere. Met in totaal 185750 punten is dit de beste Klimaatstraat van Flevoland. Zaterdag 1 juli vierden zij dat ze landelijk de 3e plek hebben gehaald met een straatfeest. Natuur- en Milieufederatie Flevoland verraste de beste klimaatstraat van Flevoland met een taart. Directeur Vera Dam: “Bewoners in Nobelhorst laten zien dat energie besparen samen heel veel oplevert’’.

‘Door samenwerking, inzet en enthousiasme met een kleine straat veel bereikt kan worden! De Albert Michelsonstraat is een voorbeeld voor heel Nederland. We zijn een echt team en samen kom je er wel!’ Aldus, Nikita Vorstermans (bewoonster Nobelhorst)

Het Klimaatstraatfeest gaat over energiebesparing, klimaat en saamhorigheid in de Nederlandse wijken en buurten. Deelnemers kunnen punten verdienen door individuele acties en door buren te betrekken bij energiebesparingen. Weten hoe uw straat zo veel mogelijk energiebesparing voor elkaar kan krijgen?

Energieloket Flevoland helpt

Het Energieloket Flevoland  helpt woningeigenaren op weg met energiebesparing en zelf opwekken van duurzame energie. Het Energieloket Flevoland is een dienst van Natuur en Milieufederatie Flevoland.

‘Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag’
Energieloket Flevoland helpt!