NMF Flevoland Samen voor een mooi en duurzaam Flevoland
Menu
Geniet van de zon! Wek zelf zonne-energie op

Geniet van de zon! Wek zelf zonne-energie op

Geniet van de zon! Want die geeft ons energie. Letterlijk en figuurlijk. Energieloket Flevoland geeft u graag onafhankelijk advies over de mogelijkheden om zelf duurzaam zonne-energie op te wekken. Onze energieadviseurs bekijken graag met u de mogelijke opties, zoals of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. En welke financiële mogelijkheden en subsidies interessant kunnen zijn.

Gratis give away: ‘lekker koelen’
De komende maanden zal de zon veel schijnen. Hoe hou je het thuis koel tijdens een warme zomer? Ga voor hittebestendige én energiezuinige oplossingen. Gooi bijvoorbeeld op warme zomerdagen ’s nachts de ramen open en sluit overdag zoveel mogelijk de zonwering, gordijnen én ramen. Het energieloket kan u helpen met onafhankelijk koeladvies. Als u langskomt bij een van de lokale inloopspreekuur ontvangt u een gratis waaier. Ook dat helpt bij warme dagen.

Heeft u een vraag? Wij beantwoorden deze graag.

Kijk voor de bezoektijden van onze lokale spreekuren en meer informatie op www.energieloketflevoland.nl. Wij staan u graag ook te woord telefonisch 0320-25 35 05 of via onze chatservice. Mailen kan via [email protected]

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag.
Energieloket Flevoland helpt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inschrijven
Volg ons via social media
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF