Geniet van de winter en win een warm huis

20 december 2017

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag.
Energieloket Flevoland helpt!

Vloerisolatie geeft meer comfort in huis en bespaart energie. Een geïsoleerde vloer zorgt voor warme voeten. U huis wordt gelijkmatiger warm en u heeft minder last van tocht in huis. Een pelletkachel verwarmt de woonkamer of uw hele huis. De kachel brandt op houtpellets. Een pelletkachel is ten opzichte van bestaande open haarden en houtkachels een milieuvriendelijke kachel.

Prijs
Bij deze winteractie zijn dit keer wel 3 prijzen beschikbaar. Zo kunnen 2 winnaars kans maken op een korting (ter waarde van 500 euro) bij aanschaf van vloerisolatie bij Koston Almere. En 1 winnaar maakt kans op 15% korting bij aanschaf van een pelletkachel van Pelletkachels Flevo , inclusief een starterspakket met 10 zakken pellets, kolenkit en aszuiger.

Een warm huis maakt een thuis.
Laat voor 20 maart 2018 weten waarom u een warm huis wilt winnen en voor welk prijs u mee doet (vloerisolatie of pelletkachel) via energieloket@nmfflevoland.nl 

Er wordt maximaal 1 motivatie per deelnemer toegelaten. Vermeld “Warm Huis” als onderwerp in de mail en neem de volgende contactgegevens op in de mail:
– Naam
– Adres
– Woonplaats
– Telefoonnummer
– (geschat) bouwjaar van de woning
– Aangeven of u woningeigenaar bent of als bewoner aanpassingen mag uitvoeren in uw woning
–  Voor welk prijs u mee doet (vloerisolatie of pelletkachel)

Zonder deze gegevens is uw inzending niet compleet en wordt deze niet in behandeling genomen. Gegevens van worden gebruikt om winnaars te kunnen contacteren. Uit alle inzendingen worden er drie winnaars ( 2 voor vloerisolatie en 1 pelletkachel) geloot.


 

 

 

 

 

 

Klik hier voor meer informatie over Energieloket Flevoland en onafhankelijke spreekuren op locatie.