Goed bezochte informatieavond energieneutraal Filmwijk

6 april 2016

Informatieavond 22 maartPlatform Filmwijk, de gemeente Almere en Natuur- en Milieufederatie Flevoland (NMFF) werken samen in het ‘100-Huizen-Plan’ om bewoners te laten zien welke energiebesparende mogelijkheden er zijn voor de eigen woning. Hiertoe worden voor 100 huizen in de Filmwijk energiescans uitgevoerd die een energieadvies opleveren en als model dienen om vervolgens de hele wijk energieneutraal te maken. Op 22 maart is de eerste van een reeks informatieavonden in Filmwijk geweest. Almere zet met de campagne ‘Almere geeft energie’ in om in 2022 energieneutraal te zijn.

Energieneutraal Filmwijk gestart
Tijdens de informatieavond presenteerde de NMFF verschillende mogelijkheden om de eigen woning te verduurzamen. Tijdens de informatiemarkt toonden verschillende bedrijven hun aanbod. Voor elke ambitie en elk budget zijn er diverse mogelijkheden.

Energieloket Flevoland helpt
Wilt u ook aan de slag met comfortabel en energiezuinig wonen? Het Energieloket Flevoland helpt u hiermee. Kom langs voor gratis advies op dinsdag- en woensdagmiddag tijdens het spreekuur in de winkel DuurzaaminLelystad (Stadhuisplein 51). Of bel het Energieloket Flevoland op tel. 0320-253505 of mail: e-mail energieloket@nmfflevoland.nl. Het Energieloket Flevoland is een dienst van Natuur- en Milieufederatie Flevoland.