Gratis Energie bespaar-goodies reserveren!

Gratis Energie bespaar-goodies reserveren!

 

 

 

 

 

 

Woont u in de gemeente Lelystad, Dronten, Zeewolde of Urk? Dan hebben we een mooie actie voor u. Reserveer nu snel uw gratis energiebespaartas bij Energieloket Flevoland. Met de inhoud van de tas kunt u thuis aan de slag en zorgen voor een warme en comfortabele woning. U kunt het zelf doen, er is geen specialist voor nodig. We brengen uw gratis tas langs of u kunt deze ophalen bij een van onze lokale winkels (via ‘click & collect’). Reserveer uw gratis exemplaar (zolang de voorraad strekt): via www.energieloketflevoland.nl/acties

Voor bewoners uit Lelystad, Dronten, Urk en Zeewolde ligt een tas klaar met superhandige energie bespaar goodies. Denk hierbij aan radiatorfolie, tochtstrips, brievenbusborstel of LED verlichting. U kunt daarmee thuis gelijk aan de slag. Deze actie is voor woningeigenaren en huurders (zolang de voorraad strekt).

Onafhankelijk advies
Wilt u meer informatie over besparen of opwekken van duurzame energie? Wij helpen u graag. U kunt ons bereiken via de chat, mail (energieloket@nmfflevoland.nl) en telefoon (0320-252004).

Wilt u op de hoogte blijven van het energienieuws en andere zaken? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief of volg het Energieloket Flevoland op Facebook en Twitter.

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag.
Energieloket Flevoland helpt!