Groen ondernemen: welk Flevolands bedrijf verdient jouw stem?

Groen ondernemen: welk Flevolands bedrijf verdient jouw stem?

 

 

 

 

 

Challenge: 22 februari – 28 februari

 

Milieubewust en verantwoord ondernemen is ‘hot’. Steeds meer bedrijven en medewerkers zijn bewust van hun voetafdruk en de impact daarvan op de klimaatverandering. Lokaal groene ondernemers dragen we deze week een extra warm hart toe, jij ook? Doe mee met de challenge: Groen ondernemen: Welk Flevolands bedrijf verdient jouw stem?’’ Laat het weten via: www.ikdoemeejijook.nl  #ikdoemeejijook

Duurzaam ondernemen
Steeds meer bedrijven voelen de noodzaak en dragen hun steentje bij en zoeken innovatieve oplossingen om energie of grondstoffen te besparen. In Flevolandse gemeenten zijn bedrijven bezig met innovatief duurzaam ondernemerschap. Een aantal toppers zetten we tijdens deze challenge in het zonnetje. Stem je ook mee? Wie is jouw favoriet?  

1 jaar, 48 challenges, 1 circulair Flevoland 
In februari staan de challenges in het teken van duurzaam ondernemen. Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF) organiseert samen met haar lidorganisaties, overheden, bedrijven en anderen challenges gericht op het verkleinen van de Flevolandse voetafdruk. Wekelijks is er een nieuwe challenge om aan mee te doen.  Aan één meedoen is al een stap in de goede richting. Want zo dragen we bij aan minder CO2 uitstoot en grondstofverbruik.