Hoge energierekening? Leen gratis energiemeter!

Hoge energierekening? Leen gratis energiemeter!

Hoge energierekening? Leen gratis energiemeter!

 

 

 

 

 

 

Kijkt u wel eens naar de energierekening en twijfelt u over het bedrag dat onder de streep staat? Onder het mom van meten is weten biedt het Energieloket Flevoland u de mogelijkheid een energiemeter te lenen. U kunt deze meter twee weken gratis lenen om uw ‘energielekjes’ thuis te op te sporen. Zo kunt u ontdekken welke apparaten veel energie verbruiken of juist al energiezuinig zijn.

Kom langs en ‘Ontdek je lekje’
Benieuwd waar energie onnodig verspild wordt thuis? Doe mee en leen twee weken lang een energiemeter om thuis in kaart te brengen welke apparaten onverwacht veel stroom gebruiken of waar juist meevallers blijken. Huurders en woningeigenaren kunnen van deze actie gebruik maken. Haal de energiemeter op bij één van de loketten: zie voor actuele openingstijden per gemeente op www.energieloketflevoland.nl/contact

Wilt u zeker zijn van een energiemeter? Reserveer deze dan van te voren via www.energieloketflevoland.nl/energiemeter.

Onafhankelijk energie-advies en tips?
We staan u graag te woord op een van onze spreekuren, of via chat (www.energieloketflevoland.nl), mail (energieloket@nmfflevoland.nl) of telefoon (0320-252004).
Wilt u op de hoogte blijven van het energienieuws en andere zaken? Meld u zich dan aan voor  de nieuwsbrief of volg het Energieloket Flevoland op Facebook en Twitter.

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag.
Energieloket Flevoland helpt!