Laatste week: Maak kans op een Energie MakeOver!

8 maart 2016

Nog tot 14 maart kan u kans maken op een Energie Make Over (t.w.v. € 250,-)  voor uw huis. Doe nog snel mee en vul de Energiequiz Flevoland in via www.EnergieloketFlevoland.nl.  Met de Energie MakeOver van Natuur- en Milieufederatie Flevoland (NMFF) wordt inzichtelijk met welke aanpassingen uw huis zo comfortabel en energiezuinig mogelijk kan worden.

Uit eerdere energiescans is gebleken dat zelfs bij Flevolandse woningen met een energielabel B nog winst te behalen valt. De Energie MakeOver van NMFF bestaat uit een energieadvies en thermografische foto’s. Zo wordt voor woningeigenaren inzichtelijk welke stappen leiden tot een comfortabele en energiezuinige woning. Wilt u ook kans maken op een Energie MakeOver voor uw huis en uw ervaringen delen? Doe voor 14 maart mee met de Energiequiz Flevoland! Kijk voor meer informatie op www.EnergieloketFlevoland.nl.

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag
De Energiequiz is onderdeel van de campagne ‘Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag’ van het Energieloket Flevoland. Dit is een initiatief van Natuur- en Milieufederatie Flevoland waarin lokale bedrijven en gemeenten samenwerken aan het energiezuiniger maken van  500 woningen in Flevoland voor 2017. De campagne richt zich op bewoners en huiseigenaren.

Energieloket Flevoland
Het Energieloket helpt u met het verbeteren  van uw woning en besparen op uw energierekening. Elke dinsdag- en woensdagmiddag gratis spreekuur in de winkel DuurzaaminLelystad (Stadhuisplein 51, Lelystad) elke woensdagmiddag in de centrale hal van het stadhuis in Almere. Dagelijks bereikbaar via tel. 0320-253505 of via email:
energieloket@nmfflevoland.nl