Maak kans op een gratis Energie MakeOver voor uw huis!

23 februari 2016

energie banner defWegens succes herhaald

Bent u inwoner van Flevoland? Dan maakt u kans op het winnen van een Energie MakeOver voor uw huis (t.w.v. 250,- euro)! Meedoen is heel eenvoudig: Ga naar www.nmfflevoland.nl of www.energieloketflevoland.nl en vul de Energiequiz in. Iedere deelnemer krijgt na deelname een gratis Energie Bespaar Meetlat toegezonden. Maar dat is niet het enige. Door mee te doen maakt u ook kans op 1 van de 14 gratis te winnen Energie MakeOvers voor uw woning, ter waarde van €250,-.

Klik hier om naar de Energiequiz te gaan.

Energie Bespaar Meetlat
Alle Flevolanders die meedoen aan de Energiequiz ontvangen een gratis Energie Bespaar Meetlat met handige tips om zelf thuis aan de slag te gaan met energiebesparing. Tevens maakt u dan kans op een Energie MakeOver bestaande uit een op maat energieadvies voor uw huis. U ontdekt op welke punten uw huis energiezuiniger kan worden gemaakt. De winnaars worden bekend gemaakt in maart.

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag
De Energiequiz is onderdeel van de campagne ‘Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag’ van het Energieloket Flevoland. Dit is een initiatief van Natuur- en Milieufederatie Flevoland waarin lokale bedrijven en gemeenten samenwerken aan het energiezuiniger maken van 500 woningen voor 2017. De campagne richt zich op bewoners en huiseigenaren.

Energieloket Flevoland
Het Energieloket Flevoland is een dienst van Natuur- en Milieufederatie Flevoland. Het Energieloket helpt u met het verbeteren van uw woning en besparen op uw energierekening. Het heeft elke dinsdag- en woensdagmiddag gratis spreekuur in de winkel DuurzaaminLelystad (Stadhuisplein 51) en op woensdagmiddag in de centrale hal van het stadhuis in Almere. Het Energieloket is dagelijks telefonisch te bereikbaar via tel. 0320-253505 of via de e-mail energieloket@nmfflevoland.nl.