Maak kans op een weekend elektrisch rijden!

25 april 2016

Wilt u kennis maken met de elektrische BMW i3 en hier maar liefst een heel weekend gratis in rondrijden? Schrijf u voor 26 mei in voor de nieuwsbrief van een van onze duurzame communities (Almere, Lelystad, Noordoostpolder of Urk) en u maakt kans.

Woont u in Flevoland en schrijft u zich voor 26 mei voor een van de nieuwsbrieven van de communities via:

www.duurzaamalmere.nl
www.duurzaaminlelystad.nl
www.duurzaaminnoordoostpolder.nl
www.duurzaamurk.nl

Dan maakt u kans op een weekend gratis in de BMW i3 rijden van 10 tot 13 juni. Bent u al lid van een van de nieuwsbrieven dan dingt u automatisch mee naar deze mooie prijs. De BMW i3 is een volledig elektrische auto die gericht is op duurzaamheid. Er zijn bij de productie hernieuwbare grondstoffen en hernieuwbare energie gebruikt en de auto is goed recyclebaar.

Wie weet rijdt u binnenkort een weekend lang rond in een BMW i3!

“Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag. Energieloket Flevoland helpt”
NMFF is eind 2014 gestart met de campagne “Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag. Energieloket Flevoland helpt”. Het is een initiatief van Natuur- en Milieufederatie Flevoland waarin lokale bedrijven en gemeenten samenwerken aan het energiezuiniger maken van 500 woningen voor 2017. Wilt u ook aan de slag met comfortabel en energiezuinig wonen of heeft u interesse in energiezuinig vervoer? Het Energieloket Flevoland helpt u hiermee. Kom langs voor gratis advies op dinsdag- en woensdagmiddag tijdens het spreekuur in de winkel DuurzaaminLelystad (Stadhuisplein 51). Of mail het Energieloket Flevoland via energieloket@nmfflevoland.nl of bel met 0320 253505. Het Energieloket Flevoland is een dienst van Natuur- en Milieufederatie Flevoland.

Het weekend elektrisch rijden wordt beschikbaar gesteld door Natuur- en Milieufederatie Flevoland en Athlon Carlease.