Maart: Duurzaam (ver)bouwen met natuurlijke materialen

27 februari 2019

Duurzaam (ver)bouwen verbetert het wooncomfort in uw huis, waarbij u rekening houdt met het milieu. Op de websites van de duurzame communities kunt u deze maand allemaal voorbeelden vinden van duurzaam gebouwde huizen en gebouwen, inspirerende voorbeelden in uw gemeente en handige tips.

Lokale Themabijeenkomst duurzaam bouwen
Welke materialen zijn geschikt om aan de slag te gaan met duurzaam (ver)bouwen?  Welke stappen zijn daarbij denkbaar? En waar kunnen we met elkaar versnelling brengen? Ook besteden we aandacht aan de kansen voor energiebesparing. U bent welkom in Almere, Dronten, Emmeloord, Lelystad en op Urk.

Gratis magazine: Superzuinig wonen en verbouwen
De overgang naar volledige energieneutrale en duurzaam gerenoveerde woningen kan sneller. Er kunnen meer meters gemaakt worden. Hoe? Lees meer in het magazine “superzuinig wonen en verbouwen’’. Of vraag een papieren versie aan via info@nmfflevoland.nl

Maak kans op een gratis adviesgesprek van € 500
Deze maand is er een unieke winactie via Raab Karcher uit Lelystad. In combinatie met het kenniscentrum Greenworks Acacemy geeft de bouwmaterialenspecialist bij wijze van uitzondering inhoudelijk, technisch maatadvies aan de winnaar. Raab Karcher levert hoogwaardig isolatiemateriaal en de Greenworks Academy Leveranciers (waar ruim 60 leveranciers toe behoren) zullen tijdens het adviesproces aanwezig te zijn om te kijken welk isolatiemateriaal perfect is voor de woning van de winnaar. Motiveer de deelname goed, want dat wordt meegenomen in de beoordeling! Meedoen kan tot 31 maart 2019 via info@nmfflevoland.nl.