Nog één week kans op Energie MakeOver!

24 november 2015

energie banner defNog één week te gaan voor de Energiequiz Flevoland. Vele Flevolanders vulden hem al in. Doe nog snel mee om een gratis Energie Make Over voor uw huis te winnen ter waarde van € 250,-. We halen onze klimaatdoelen niet. Om hiervan bewust te worden wordt naar de Klimaattop in Parijs gewandeld. Hierdoor geïnspireerd geeft Natuur- en Milieufederatie Flevoland (NMFF) 10 gratis Energie MakeOvers weg. Vera Dam directeur van NMFF: “Om meer huiseigenaren te laten zien wat zij zelf kunnen doen en te inspireren tot energiezuinige verbeterstappen geeft NMFF 10 Energie MakeOvers weg”. Kanshebbers dienen daartoe de Energiequiz van het Energieloket Flevoland voor 1 december in te vullen.

Energie Make Over Deelnemers aan de Energiequiz Flevoland maken kans op het winnen van een Energie MakeOver t.w.v. 250,- euro. Deze bestaat uit een op maat energieadvies voor de eigen woning en thermografische scans. De winnaars worden bekend gemaakt in december, voorafgaand aan de Klimaattop in Parijs. Meer informatie is te vinden op www.energieloketflevoland.nl

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag
De energiequiz is onderdeel van de campagne ‘Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag’ van het Energieloket Flevoland. Dit is een initiatief van Natuur- en Milieufederatie Flevoland waarin lokale bedrijven en gemeenten samenwerken aan het energiezuiniger maken van 500 woningen voor 2017. De campagne richt zich op bewoners en huiseigenaren.

Energieloket Flevoland
Het Energieloket Flevoland helpt met het verbeteren van de woning en besparen op de energierekening. Elke dinsdag- en woensdagmiddag heeft het Energieloket een spreekuur in de winkel DuurzaaminLelystad (Stadhuisplein 51). Het is dagelijks telefonisch bereikbaar ( tel. 0320-253505) of via de e-mail (energieloket@nmfflevoland.nl) . Het Energieloket Flevoland is een dienst van Natuur- en Milieufederatie Flevoland.