Nominaties gezocht voor Groene Pluim 2019

10 januari 2018

Op 11 februari 2019 reikt Natuur- en Milieufederatie Flevoland voor de tiende keer de Groene Pluim uit. De Groene Pluim is een wisseltrofee die jaarlijks wordt overhandigd aan een persoon of organisatie die zich op bijzondere wijze inzet voor de Flevolandse natuur.

Elk jaar is er een ander thema. Dit jaar is het thema ‘anderen betrekken bij natuur’. U kunt daarbij denken aan organisaties of personen die anderstaligen of bijvoorbeeld statushouders betrekken bij de Flevolandse natuur. Natuur- en Milieufederatie Flevoland ontvangt graag voor 23 januari 2019 nominaties voor personen of organisaties die zich hierbij op bijzondere wijze hebben ingezet om anderen te betrekken bij de Flevolandse natuur. Welke vrijwilliger, inwoner, bedrijf, organisatie of gemeente verdient hiervoor een Pluim?

Nominaties kunnen tot 23 januari 2019 doorgegeven worden aan Samantha Raj via s.raj@nmfflevoland.nl. Bij de nominatie tevens een korte motivatie toevoegen waarom de genomineerde een bijzondere of inspirerende bijdrage levert aan het thema ‘anderen betrekken bij de Flevolandse natuur’.