Pelletkachel gezellig en warm

7 maart 2017

Vanaf 7 maart zit  de winnaar van de Energie MakeOver familie Brokken uit Emmeloord er warmpjes bij.  De gewonnen pelletkachel is geïnstalleerd en daarmee  is de 3e stap gezet naar een superzuinige woning. Majken Brokken: ‘De woonkamer ziet er een stuk gezelliger uit en dat we hierdoor ook kosten besparen is een bijkomend voordeel’.

Eind vorig jaar hield Natuur-en Milieufederatie Flevoland een energiewedstrijd waarin Flevolanders kans maakten op een energiezuinige MakeOver van de woning. Tientallen Flevolanders deden wekenlang mee door allerlei energie-opdrachten uit te voeren

Na een spannende strijd won de familie Brokken uit de Noordoostpolder de hoofdprijs waardoor haar  woning nu wordt gerenoveerd van  label F  naar label A.  De Energie MakeOver bestaatuit zonnepanelen, isolatiepakket, HR++ Glas en een pelletkachel. Pelletkachels Flevo uit Biddinghuizen heeft de pelletkachel beschikbaar gesteld en 7 maart geplaatst.

Energieloket Flevoland helpt
Het Energieloket Flevoland  helpt woningeigenaren op weg met energiebesparing en het zelf opwekken van duurzame energie. Het Energieloket Flevoland beantwoordt al uw vragen, zie www.energieloketflevoland.nl. Het Energieloket Flevoland is een dienst van Natuur en Milieufederatie Flevoland.

‘Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag’
Energieloket Flevoland helpt!

Lees ook:

Eerste stap naar superzuinige woning gezet: zonnepanelen op het dak
Op weg naar een superzuinige woning – dakisolatie voor een warmer huis