Bodemisolatie voor meer wooncomfort!

22 maart 2017

Met het aanbrengen van bodemisolatie is de 4e stap gezet naar een superzuinige woning. Majken Brokken: ‘Het hele gezin merkt nu al een verhoogde wooncomfort en er komen nog meer stappen aan’.

Eind vorig jaar hield Natuur-en Milieufederatie Flevoland een energiewedstrijd waarin Flevolanders kans maakten op een energiezuinige MakeOver van de woning. Tientallen Flevolanders deden wekenlang mee door allerlei energie-opdrachten uit te voeren

Na een spannende strijd won de familie Brokken uit de Noordoostpolder de hoofdprijs waardoor haar  woning nu wordt gerenoveerd van  label F  naar label A.  De Energie MakeOver bestaat uit zonnepanelen, isolatiepakket, HR++ Glas en een pelletkachel. Koston Isolatie uit Almere heeft de vloerisolatie beschikbaar gesteld en op 21 maart uitgevoerd.

Energieloket Flevoland helpt
Het Energieloket Flevoland  helpt woningeigenaren op weg met energiebesparing en het zelf opwekken van duurzame energie. Het Energieloket Flevoland beantwoordt al uw vragen, zie www.energieloketflevoland.nl. Het Energieloket Flevoland is een dienst van Natuur en Milieufederatie Flevoland.

‘Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag’
Energieloket Flevoland helpt!

Lees ook:

Eerste stap naar superzuinige woning gezet: zonnepanelen op het dak
Op weg naar een superzuinige woning – dakisolatie voor een warmer huis
Op weg naar energiezuinig wonen: pelletkachel gezellig en warm