Opening pop-up store ‘duurzaamheid’ in Marknesse

9 oktober 2015

Dag van de Duurzaamheid:

Opening pop-up store ‘duurzaamheid’ in Marknesse

Wethouder Poppe in Duurzaamheid Pop-up store Noordoostpolder
Wethouder Poppe in Duurzaamheid Pop-up store Noordoostpolder

Op vrijdag 9 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, heeft Marknesse Duurzaam samen met Buurtkracht en Natuur- en Milieufederatie Flevoland een informatiepunt voor duurzame projecten in Marknesse geopend. Het is een tijdelijke plek, ofwel een pop-up store.

Het doel van de pop-up store is om samen met bewoners uit Marknesse en omstreken duurzame ideeën om te zetten naar concrete plannen. Zo zijn bewoners met ideeën voor energiebesparing van harte welkom.

Natuur en Milieufederatie Flevoland ondersteunt haar lidorganisatie Marknesse Duurzaam met dit initiatief, onder meer met de aankleding van het tijdelijke informatiepunt. De pop-up store is volgens Natuur- en Milieufederatie Flevoland een prachtige aanvulling op de community DuurzaaminNoordoostpolder.nl, een plek waar inwoners geïnspireerd worden om duurzaam te handelen.

DuurzaamInNoordoostpolder.nl geeft een overzicht van duurzaamheidsinitiatieven in de gemeente Noordoostpolder (de 11 kernen en het buitengebied van Noordoostpolder). Het is een plek waar het samenwerken aan duurzaamheid zichtbaar wordt.  DuurzaamInNoordoostpolder is een initiatief van Natuur- en Milieufederatie Flevoland.