Peter Winkeler wint 2e Energie MakeOver

27 oktober 2015

Peter Winkeler uit Emmeloord ontving van Natuur- en Milieufederatie Flevoland als 2e huiseigenaar in Flevoland een gratis Energie MakeOver. Hij won de energiequiz tijdens een informatiebijeenkomst in Emmeloord-West en reageerde enthousiast op zijn prijs: “Ik kwam voor informatie over zonnepanelen en krijg nu ook nog een gratis energieadvies voor mijn huis. Ik ben erg benieuwd naar de uitkomst van deze Energie MakeOver ”.

Energie MakeOver Noordoostpolder
Energie MakeOver Noordoostpolder maakt deel uit van de campagne ‘Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag’ van het Energieloket Flevoland. Dit is een initiatief van Natuur- en Milieufederatie Flevoland waarin lokale bedrijven en gemeenten samenwerken aan het energiezuiniger maken van 500 woningen voor 2017. De campagne richt zich op bewoners en huiseigenaren. In de Noordoostpolder ontvangen huiseigenaren uit de wijk Emmeloord-West een interessant aanbod aan besparingsmogelijkheden voor hun woning van twee bedrijvenconsortia. De consortia bieden een voordelig en compleet pakket van energiebesparende maatregelen waar de bewoners zelf geen werk van hebben.

Ook een Energie MakeOver winnen? Doe mee aan de Energiequiz!
Tot eind november kan elke Flevolander meedoen aan de Energiequiz Flevoland: www.nmfflevoland.nl of www.energieloketflevoland.nl

Deelnemers maken kans op het winnen van een Energie MakeOver t.w.v. 250,- euro. De winnaars worden bekend gemaakt in december, voorafgaand aan de Klimaattop in Parijs.