NMF Flevoland Samen voor een mooi en duurzaam Flevoland
Menu
Recordopbrengst Postcode Loterij voor mens en natuur

Recordopbrengst Postcode Loterij voor mens en natuur

 

De Natuur en Milieufederaties krijgen van de Postcode Loterij opnieuw een vaste bijdrage van 2,25 miljoen euro. Dat maakte de Loterij gisteren bekend op het jaarlijkse Goed Geld Gala in Koninklijk Theater Carré. Met deze steun kunnen we ons blijven inzetten voor mooie en duurzame provincies. Al eerder ontvingen de Natuur en Milieufederaties een extra schenking van 2,25 miljoen euro voor Plan Boom.

10 miljoen bomen
De komende vier jaar planten we met het project Plan Boom 10 miljoen bomen in tuinen, bermen, plantsoenen, parken, bedrijventerreinen en in het buitengebied in heel Nederland. Voor en door burgers. “Plan Boom geeft iedereen de kans om direct iets bij te dragen voor het klimaat door mee te doen aan het planten van deze bomen. Daarom ben ik er zo trots op dat we dit plan, samen met een brede coalitie van partners, dankzij de bijdrage van de Postcode Loterij nu kunnen gaan realiseren”, licht een enthousiaste Netwerkdirecteur Annie van de Pas toe.

Foto: Roy Beusker
Op de foto: Sonja Sars (Netwerksecretaris), Postcode Loterij ambassadeurs Winston Gerschtanowitz en Gaston Starreveld, Annie van de Pas (netwerkdirecteur) en Postcode Loterij ambassadeur Martijn Krabbé – Foto: Roy Beusker Fotografie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inschrijven
Volg ons via social media
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF