Succesvolle start Energie Makeover in Creil

23 februari 2016

Gemeente Noordoostpolder en  Natuur- en Milieufederatie Flevoland organiseerden op 22 februari een informatieavond over de Energie MakeOver in Creil. Zo’n 30 bewoners luisterden naar het aanbod van twee samenwerkingsverbanden van lokale bedrijven die woningen tegen een voordelig aanbod flink energiezuiniger gaan maken.

Aanbod
Tijdens de informatieavond hebben de samenwerkingsverbanden van lokale bedrijven Duurzaam met Elkaar en Ritsema een voordelig aanbod gedaan om energie te besparen in de eigen woning. De woningeigenaar heeft er zelf geen werk van, de bedrijven regelen alles. Het te investeren bedrag hangt af van de wensen van de bewoner. De Energie MakeOver levert tot 100% besparing op de energierekening. Het levert meer wooncomfort en een hogere woningwaarde. Daarmee is de investering goed belegd en snel terugverdiend.

Meer informatie over het aanbod
Kijk voor meer informatie over de Energie MakeOver in de Noordoostpolder op de website www.energiemakeoverNOP.nl of neem contact op met het Energieloket Flevoland van Natuur- en Milieufederatie Flevoland via energieloket@nmfflevoland.nl of (0320) 253505.

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag. Energieloket Flevoland helpt!