Trotse Lelystedeling neemt Zon-Make-Over in ontvangst

14 januari 2020

Tijdens de Nieuwjaars toast van NMFF is de prijs Zon-Make-Over overhandigt aan Inge Deurhof uit Lelystad. De trotse Lelystedeling nam de prijs in ontvangst van de heer Sietsma (HVC) en directeur Vera Dam (NMFF). “Met deze prijs proberen we vanuit het Energieloket lokale opwek en participatie in Flevoland te stimuleren” aldus Vera Dam.

 Wie pakt het zonnetje?
Het zonnetje schijnt voor alles en iedereen. De actie Zon-Make-Over is een samenwerking van het Energieloket Flevoland met energiecoöperatie De Groene Reus. De prijs bestaat uit een eenmalige obligatie met een waarde van € 3.000 die gedurende zeven jaar zal renderen tussen de 4%-7%.

Deelprijzen
Niet alleen Inge ontving deze dag een prijs. Voor de deelprijs regenton luidde de opdracht om de pagina te delen op social media kanalen met als leus “Ik doe mee, jij ook?”. De winnaar uit gemeente Noordoostpolder, mevrouw Groen uit Emmeloord, is de nieuwe eigenaar van de regenton. Mevrouw Kasan uit Almere won HR++ glas door een ode aan zonne-energie te brengen. Op Urk is mevrouw Ten Napel de gelukkige winnaar geworden van een isolatiepakket. Zij heeft de vraag “Waar liggen de kansen voor het samen opwekken van energie in Flevoland?” hierbij zo goed mogelijk weten te beantwoorden. Tot slot heeft mevrouw Mosanto uit Almere het Energieloket een bezoek gebracht aan het lokale spreekuur en een goodiebag opgehaald met daarin de bijbehorende opdracht. Zij krijgt binnenkort een nieuwe geïsoleerde voordeur.

Alle inzendingen zijn te vinden op de website. Kom langs bij uw lokale Energieloket en wij geven u graag onafhankelijk advies over energiebesparing, het zelf opwekken van duurzame energie en maatregelen in en om het huis.