Vacature Communicatiemedewerker (32 uur p/w)

23 december 2022

Natuur en Milieufederatie Flevoland zoekt een enthousiaste en gedreven

Communicatiemedewerker (32 uur p/w)

om samen successen en impact te behalen.

Maak jij het verschil voor klimaat en natuur? Ben je sterk in communicatie en maak je graag impact? Is Social Media voor jou gesneden koek en huist in jou een echte campaigner? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
• Als de spin in het werk van onze lopende campagnes, zoals die van Energieloket Flevoland, onze Voetafdruk-Challenges , Mooi Flevoland , Plan Boom en Nacht van de Nacht.
• Om samen met het team en partners nieuwe campagnes voor onze activiteiten te ontwikkelen (en crowdfunding).
• Voor het up-to-date houden van onze socials en websites, maken van onze nieuwsbrieven en het onderhouden van pers- en mediacontacten.

Wie ben jij?
Een gedreven, initiatiefrijke, creatieve en eigentijdse communicatiemedewerker die onze doelstelling en werkwijze onderschrijft en past in ons team van betrokken professionals. Je beschikt over een vlotte pen. Ervaring met sociale media, vlogs en grafische vormgeving is een pré. Je bent flexibel en gewend om projectmatig te werken. Je hebt een relevante opleiding op minimaal HBO-niveau.

Wij bieden jou
Een uitdagende en afwisselende functie van 32 uur in een dynamische werkomgeving met een klein team van enthousiaste collega’s. Resultaatgericht werken met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Inschaling salaris 7 of 8 in de CAO-Welzijn (afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring), met een maximum bruto-voltijdssalaris van € 4.006,- bruto per maand (op basis van een 36-urige werkweek). Aanstelling voor een jaar met aansluitend de mogelijkheid tot aanstelling voor onbepaalde tijd.

Interesse?
Reageren kan via v.dam@nmfflevoland.nl of Botter 11-47, 8232 JS Lelystad. Solliciteren kan tot 7 januari 2023. Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Vera Dam, directeur Natuur en Milieufederatie Flevoland (0320-253505 of 06-12664827).