Vacature: Medewerker Duurzaamheid en Servicepunt Circulair

3 februari 2020

We zijn op zoek naar een nieuwe collega:
Medewerker Duurzaamheid en Servicepunt Circulair (32 uur p/w)

“die samen werk wil maken van een mooi en duurzaam Flevoland”
Natuur en Milieufederatie Flevoland is een onafhankelijke Flevolandse organisatie die zich inzet voor natuur, milieu en duurzaamheid in de provincie samen met meer dan 60 aangesloten lidorganisaties. We doen dit als een professionele organisatie die geworteld is in de Flevolandse samenleving. Daarbij zijn we betrouwbaar, deskundig en inspirerend. Samen voor een mooi en duurzaam Flevoland, luidt ons motto.

Wat ga je doen?
Je bent eerste aanspreekpunt voor het Servicepunt Circulair van de Natuur- en Milieufederaties. Je geeft advies aan onze lidorganisaties, bewoners en ondernemers. Je herkent kansen voor het verder ontwikkelen van visies, en diensten en producten passend bij het Servicepunt en onze lokale duurzame communities . Je benut jouw strategisch inzicht en souplesse om in het Flevolandse krachtenveld met externe samenwerkingspartners goed samen te werken en mee te krijgen richting duurzaamheid en een circulaire economie .

Wie zoeken wij?
Je weet wat er in het werkveld van NMF Flevoland in de ontwikkelingsgerichte provincie Flevoland speelt en bent in staat om met een afgewogen visie te acteren in dat krachtenveld. Je bent inhoudelijk goed ingevoerd in duurzaamheid en de circulaire economie. Je bent pro-actief, klantgericht, nauwkeurig en je wilt je graag verder ontwikkelen. Je bent bereid om de handen uit de mouwen te steken en soms ook ’s avonds of in het weekeinde te werken. Je hebt een relevante HBO of academische opleiding.
• Je bent inhoudelijk goed op de hoogte van de kansen en uitdagingen van een circulaire en afvalvrije economie.
• Je bent professioneel en hebt een open manier van communiceren.
• Je kunt zelfstandig werken en bent resultaatgericht.
• Je hebt een pro-actieve houding en bent flexibel.
• Je bent goed in staat om met creatieve oplossingen te komen en hebt een goed omgevingsbewustzijn.
• Mondeling en schriftelijk ben je vaardig in het Nederlands.

Wat bieden wij?
Een uitdagende baan in een kleine dynamische organisatie. Resultaatgericht werken met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Inschaling salaris 6 in de CAO-Welzijn, afhankelijk van opleiding en ervaring, met een maximum bruto-voltijdssalaris van € 2.909,-,- (op basis van een 36-urige werkweek). De aanstelling is voor 12 maanden, met mogelijk een verlenging bij gebleken geschiktheid.

Interesse?
Reageren kan tot 29 februari via: info@nmfflevoland.nl of Botter 11-47, 8232 JS Lelystad. De sollicitatiegesprekken vinden begin maart plaats.