Vacature Medewerker Energieloket

Natuur en Milieufederatie Flevoland zoekt een enthousiaste en gedreven

Medewerker Energieloket 

Om samen werk te maken van een energieneutraal Flevoland.

Natuur en Milieufederatie Flevoland is een onafhankelijke en professionele Flevolandse organisatie die zich samen met meer dan 60 aangesloten lidorganisaties inzet voor natuur, milieu en duurzaamheid in de provincie. We zijn geworteld in de Flevolandse samenleving, betrouwbaar, deskundig en inspirerend. Samen voor een mooi en duurzaam Flevoland, luidt ons motto.

Wat ga je doen?
Je geeft eerstelijns advies aan bewoners (woningeigenaren en huurders) over energiebesparende maatregelen en het (zelf) opwekken van duurzame energie. Op diverse locaties in Flevoland verzorg je energiespreekuren voor bewoners en begeleid je bewonersbijeenkomsten over de energietransitie. Je herkent kansen voor de verdere ontwikkeling van onze diensten en producten en werkt deze samen met het team uit.

Wie zoeken wij?
Je hebt voldoende kennis en aantoonbare werkervaring op het vlak van energie en duurzaamheid. Je weet wat er in het werkveld van NMF Flevoland speelt in de provincie Flevoland. Je bent bekend met begrippen als aardgasloos, energieneutraal, de trias energetica en de energietransitie. Je bent pro-actief, klantgericht, nauwkeurig en wilt je graag verder ontwikkelen. Je bent bereid om de handen uit de mouwen te steken en in het weekeinde (en soms ’s avonds) te werken. Je hebt een relevante opleiding, bij voorkeur op HBO-niveau, en affiniteit met Flevoland.

Wat bieden wij?
Een uitdagende baan in een kleine, dynamische organisatie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Inschaling salaris 6 – 7 in de CAO-Welzijn, afhankelijk van opleiding en ervaring, met een maximum bruto-voltijdssalaris van € 3.581,- per maand (op basis van een 36-urige werkweek). De aanstelling is voor 12 maanden, met een mogelijkheid tot verlenging bij gebleken geschiktheid.

Interesse?
Reageren kan via v.dam@nmfflevoland.nl of Botter 11-47, 8232 JS Lelystad.

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Vera Dam, directeur Natuur en Milieufederatie Flevoland (0320-253505 of 06-12664827).

Reageren kan tot maandag 4 maart.