Veel kanshebbers voor Energie MakeOver!

2 december 2015

De Energiequiz Flevoland is op 1 december beeindigd. Het wordt lastig kiezen uit de vele inzendingen. 10 mensen met de meeste kennis over energiebesparing winnen een gratis Energie MakeOver voor hun huis ter waarde van € 250,-.  Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door het Energieloket Flevoland van Natuur- en Milieufederatie Flevoland.

Energie Make Over
De Energie MakeOver bestaat uit een op maat energieadvies voor de eigen woning en een thermografische scan. De winnaars worden in december bekend gemaakt tijdens de Klimaattop in Parijs. Meer informatie is te vinden op www.energieloketflevoland.nl .

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag
De energiequiz is onderdeel van de campagne ‘Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag’ van het Energieloket Flevoland. Dit is een initiatief van Natuur- en Milieufederatie Flevoland waarin lokale bedrijven en gemeenten samenwerken aan het energiezuiniger maken van  500 woningen voor 2017. De campagne richt zich op bewoners en huiseigenaren.

Energieloket Flevoland
Het Energieloket Flevoland helpt met het verbeteren  van de woning en besparen op de energierekening. Elke dinsdag- en woensdagmiddag heeft het een spreekuur in de winkel DuurzaaminLelystad (Stadhuisplein 51). En elke woensdagochtend is het in het stadhuis in Almere vanaf 10.00 uur. Het Energieloket is dagelijks telefonisch bereikbaar (tel. 0320-253505) of via de e-mail (energieloket@nmfflevoland.nl). Het Energieloket Flevoland is een dienst van Natuur- en Milieufederatie Flevoland.