Vereniging Buitenstad zoekt bestuurslid PR & Communicatie

28 maart 2017

Op dit moment gaat Buitenstad een nieuwe fase in haar bestaan in en daarom zijn wij op zoek naar een bestuurslid PR en Communicatie. We zoeken een professional met een passie voor het groen in en om de stad en deze wil inzetten om Buitenstad te helpen bloeien.

Buitenstad vormt al zeven jaar een platform in Almere voor activiteiten die de kwaliteit en de identiteit van het stadslandschap versterken. Buitenstad wil een netwerk vormen van bestaande initiatieven rond het groen en het water in en om de stad.

Deze missie geven wij vorm in een programma van boeiende, aantrekkelijke en aangename activiteiten. Denk aan Groene Sociëteiten, lezingen, excursies en netwerkbijeenkomsten.

Wij zoeken een bestuurslid PR en Communicatie
Op dit moment gaat Buitenstad een nieuwe fase in haar bestaan in en daarom zijn wij op zoek naar een bestuurslid PR en Communicatie. We zoeken een professional op dit gebied die:

  • een passie voor het groen in en om de stad heeft en deze wil inzetten om Buitenstad te helpen bloeien
  • een band met de stad heeft, bijvoorbeeld doordat hij / zij er woont
  • bereid is om bij de activiteiten van Buitenstad en bij de bestuursvergaderingen aanwezig te zijn
  • de kennis en kunde heeft om een samenhangend en praktisch communicatiebeleid voor Buitenstad neer te zetten
  • bereid is om de overige bestuursleden hierin mee te nemen

Wij bieden
Buitenstad is een dynamische en aangename vereniging die vanuit haar betrokkenheid bij de stad boeiende activiteiten organiseert. Wij bieden goed gezelschap, lekker eten, interessante activiteiten en genoeglijke bestuursvergaderingen.

Belangstelling?
Bel voor meer informatie of voor je aanmelding met Marian Kuijs 06-51483405, of mail naar info@buitenstad.nl.