NMF Flevoland Samen voor een mooi en duurzaam Flevoland
Menu
Verklein uw voetafdruk: kies schoon vervoer

Verklein uw voetafdruk: kies schoon vervoer

De duurzaamheidsknooppunten staan in mei in het teken van Schoon Vervoer. Gedurende de maand ontvangen bezoekers tips en adviezen over schoon vervoer. Flevoland zet zich in voor een beter openbaar vervoer en betere aansluitingen op het fietspadennetwerk. Reizen met de auto, fiets of openbaar vervoer zorgt voor CO-2 uitstoot.

Bent u benieuwd wat de impact is van uw dagelijkse vervoerskeuze? Ga naar www.flevolandsevoetafdruk.nl en meet uw voetafdruk.

Bezoek de duurzaamheidscommunities DuurzaamAlmere.nl, DuurzaamUrk.nl, DuurzaaminNoordoostpolder.nl en DuurzaamLelystad.nl en ontdek welke duurzame initiatieven bij u in de buurt zijn.

Themabijeenkomst schoon vervoer
In Lelystad op zaterdag 26 mei en in Emmeloord op donderdag 31 mei wordt een bijeenkomst gehouden over schoon vervoer. De focus tijdens de bijeenkomsten ligt op het versnellen van bestaande en nieuwe initiatieven, zoals het project ‘fietsen alle jaren’. Ook besteden we aandacht aan de Flevolandse Voetafdruk.

Voel de wind in uw haren – win een rondrit op de Riksja
‘Fietsen Alle Jaren’ is een wereldwijd initiatief, bedoeld om ouderen die zelf niet (meer) kunnen fietsen het gevoel terug te geven van ‘de wind door je haren’. Dankzij een enthousiaste groep lokale vrijwilligers van de Fietsersbond is het initiatief nu ook van start gegaan in Flevoland.

Vul de Flevolandse Voetafdruk voor eind mei in en maak kans op een exclusieve rondrit voor 2 personen in de Riskja. Geschikt voor jong en oud.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inschrijven
Volg ons via social media
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF