Jubileumwedstrijd – Win Energie MakeOver

15 september 2016

Klik hier voor alle deelnemers en inzendingen van de wedstrijd.

NMFF heeft 10 weken lang Flevolanders uitgedaagd om met energiebesparing aan de slag te gaan via een wedstrijd. Deelnemers maakten op deze manier kans op het winnen van een echte Energie MakeOver van de woning bestaande uit allerlei energiebesparende maatregelen (zoals isolatie, zonnepanelen en nog veel meer). 

cyg7rkhxcaaevxzFamilie Brokken uit Emmeloord wint Energie MakeOver
Wethouder Andries Poppe van de gemeente Noordoospolder heeft samen met Vera Dam (directeur NMFF) tijdens het Slotcongres Energie Leren + Stimuleren de grote hoofdprijs Energie MakeOver uitgereikt aan familie Brokken uit Emmeloord. Vol trots en blijdschap nam zij de prijs in ontvangst. “Ik kan het niet geloven en sta helemaal te trillen’’. De Energie MakeOver bestaat onder andere uit zonnepanelen, isolatiepakket, HR++ Glas en een pelletkachel. Vera Dam, directeur van de NMFF, prees de kersverse winnaar: “Een terechte winnaar die veruit de meeste stemmen heeft weten te werven, een representatieve ambassadeur voor de NMFF met op dit moment een energielabel F”. “Ik zorg dat de gewonnen prijs vanmiddag nog bij de winnaar terecht komt en zal hen persoonlijk feliciteren” aldus, wethouder Andries Poppe.

Deelnemers
Klik hier voor alle deelnemers en inzendingen van de wedstrijd.

Sponsors
De wedstrijd is mede mogelijk gemaakt door:

cge-logo-jpeg logo-duurzaam-met-elkaar-zonder-plaats fe_deflogo_groen logo-groot npl-logo-2013-mogelijk-gemaakt-door-rgb Logo Pluimers

 

 

 

 

 

 

solarnu-logotakkenkamp-logo-fc

 

 

logo-de-windvogel-rondlogo_woudalogo_pflevo_3

 

 

 

 

Drukwerk

 

 

 

 

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag
Energieloket Flevoland helpt!