Win een Energie MakeOver voor uw huis!

11 november 2015

logo-energielabel-c-xlUit recent onderzoek blijkt dat Flevolanders beter weten welk energielabel hun huis heeft dan bewoners van andere provincies. Dat is goed nieuws want dit energielabel geeft een inschatting van de energiezuinigheid van de woning. Wilt u uw woning (nog) energiezuiniger maken, of juist weten waardoor het komt dat uw woning een ongunstig energielabel heeft en hier iets aan doen? Doe dan mee met de Energiequiz Flevoland! Deelnemers maken kans op een Energie MakeOver voor hun huis.

Steeds meer Flevolanders vullen hem in: de Energiequiz Flevoland. Zij maken kans op een Energie MakeOver voor hun woning ter waarde van €250 euro. De winnaars worden bekend gemaakt in december, voorafgaand aan de Klimaattop in Parijs. Weet u al of u een koele kikker of een hete bliksem bent? Kom er achter en doe mee met de quiz!
Doe mee met de energiequiz en win Energie MakeOver, klik hier!

 

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag

De Energiequiz Flevoland is onderdeel van de campagne ‘Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag’ van het Energieloket Flevoland. Dit is een initiatief van Natuur- en Milieufederatie Flevoland waarin lokale bedrijven en gemeenten samenwerken aan het energiezuiniger maken van  500 woningen voor 2017. De campagne richt zich op bewoners en huiseigenaren.