Word vriend

1 januari 2017

Ja, NATUURLIJK steun ik de Natuur- en Milieufederatie Flevoland

Samen voor een mooi en duurzaam Flevoland.” Daar staan we als vereniging voor en werken we al 30 jaar met hart en ziel aan. Wij doen dat als vereniging samen met de bij ons aangesloten lidorganisaties in Flevoland, maar ook met andere organisaties, zoals de Natuur- en Milieufederaties. Ook de komende jaren willen we dat graag blijven doen. U kunt ons daarin steunen via het Vrienden-lidmaatschap.

U wordt Vriend via een begunstigerbijdrage van minimaal € 10,- per jaar. Hiermee ondersteunt u onze activiteiten en geeft u natuur en milieu in Flevoland een stem. Als dank voor uw bijdrage krijgt u van ons een thermocard toegestuurd. Met de thermocard kunt u binnen enkele seconden meten of de muren in uw woning goed geïsoleerd zijn.

Wij houden u op de hoogte van speciale Vrienden-activiteiten, waar u andere Vrienden, onze lidorganisaties, vrijwilligers, bestuur en medewerkers kunt ontmoeten. En natuurlijk krijgt u als Vriend de digitale nieuwsbrief met het Flevolandse natuur- en milieunieuws.

Aanmelden?
Stuur een mail met uw adresgegevens naar s.raj@nmfflevoland.nl (wij sturen u de informatie toe) of doe een vriendendonatie vanaf 10 euro via het donatieformulier.

Samen voor een mooi en duurzaam Flevoland. Wij danken u voor uw steun.