NMF Flevoland Samen voor een mooi en duurzaam Flevoland
Menu
Energieloket Flevoland

Energieloket Flevoland

Van wie is het zonnetje? Het zonnetje is van wie hem pakt! Het zonnetje schijnt voor alles en iedereen. Daarom organiseert het Energieloket Flevoland de winactie: win een Zon-Make-Over via een participatie in Zonnepark Zuyderzon.

De te winnen prijs
De prijs bestaat uit een eenmalige obligatie met een waarde van € 3.000 die gedurende zeven jaar zal renderen tussen de 4%-7%, afhankelijk van de hoeveelheid zon. Dat staat gelijk aan tien van de in totaal 98.560 zonnepanelen op Zonnepark Zuyderzon. Waarom tien panelen? De opbrengst van die tien panelen wekken de hoeveelheid groene stroom op die een gemiddeld huishouden verbruikt. Verschil is alleen: in dit geval liggen de panelen dus niet op het eigen dak, maar staan ze in Zonnepark Zuyderzon.

Hoe doet u mee?
Iedere bewoner die woont in Flevoland vanaf 18 jaar mag deelnemen. Deelnemen voor de hoofdprijs kan door alle 4 de opdrachten uit te voeren voor 20 september 2019. Let op: een enthousiaste deelnemer kan dat gewoon in één keer doen. Naast de hoofdprijs geven we ook per opdracht een prijs weg!

Doet u mee?

Het Energieloket Flevoland is bereikbaar via [email protected], van maandag tot vrijdag op telefoonnummer 0320-252004 (kantoor Lelystad).

 

Twitter
Vraag meer informatie aan
Aanvragen
Neem contact op
Contact
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF